Skip to main content

Muistomerkillinen Kuopio

Kaverukset Juha ja Jussi tekevät synnyinkaupungissaan löytöretkiä ja selvittävät, mitä kiehtovia tarinoita kertovat Kuopion lukuisat muistolaatat, patsaat ja vanhat rakennukset. Ensimmäiset 25 jaksoa kuultiin vuonna 2022 Radio Sandelsissa, Pohjois-Savon kuunnelluimmassa kaupallisessa radiossa. Toinen tuotantokausi on vuonna 2023.

Mika Waltari – mielikuvituksen jättiläinen

Toimittajina ovat Juha Salo ja Jussi Tuovinen. Asiantuntijavieraina ovat Päivi Istala, Panu Rajala, Ilkka “Petri” Pettersson, Ville Eerola, Jani Saxell ja Lea Toivola.

Beatles ja Suomi

Vuosina 2021-2022 toteutetussa 35-osaisessa sarjassa esiteltiin suomalaisia Beatles-covereita, kerrottiin kyseisten kappaleiden alkuperään liittyviä tarinoita ja haastateltiin suomalaisia Beatles-tulkitsijoita ja -tutkijoita. Juhan ja Jussin vieraina ovat olleet Mikko Kangasjärvi, Jouni Koskimäki, Mauri Kunnas, Heikki Lehtonen, Tapani Lepomäki, Maarit Niiniluoto, Jiri Nikkinen, Jake Nyman, Arto Pajukallio, Jussi Raittinen, Timo Ylinen, Pepe Willberg ja Juha Niemi. Suosittu sarja on kuultu Radio Sandelsissa ja Radio Musassa.

Musiikin esittäjä- ja tekijäoikeuksien vuoksi tällä sivustolla on vain haastatteluosuudet.