Skip to main content

Filter

Beatles ja Suomi-radiosarjan haastattelut kuunneltavissa

15.11.2023

Kaikkiaan 35-osaisen Beatles ja Suomi-radiosarjamme haastatteluosuudet ovat nyt kuunneltavissa sivuillamme. Jututettavina ovat Mark Hayward, Mikko Kangasjärvi, Jouni Koskimäki, Mauri Kunnas, Heikki Lehtonen, Tapani Lepomäki, Juha Niemi, Maarit Niiniluoto, Jiri Nikkinen, Jake Nyman, Arto Pajukallio, Heikki Pajunen, Tapio Pajunen, Jussi Raittinen, Susan Whitaker, Pepe Willberg ja Timo Ylinen. Tekijäoikeussyistä johtuen johtuen inserteissä ei ole mukana musiikkia.

Muistomerkillinen Kuopio päättyi

20.10.2023

50-osainen sarjamme päättyi lokakuun 2023 alussa Radio Sandelsissa. Kaikki jaksot ovat kuunneltavissa näillä sivuilla. Juha ja Jussi jatkavat Kuopion historian tutkimista ensi vuoden puolella hieman eri näkökulmasta.

Mielikuvituksen jättiläinen radiossa

20.10.2023

Ohjelmasarjaa "Mika Waltari - mielikuvituksen jättiläinen" kuullaan Radio Sandelsissa keskiviikkoisin klo 16 ja 17 välillä. Sarjaa voi kuunnella myös näiltä sivuilta. Toimittajina ovat Juha Salo ja Jussi Tuovinen. Asiantuntijavieraina ovat Päivi Istala, Panu Rajala, Ilkka "Petri" Pettersson, Ville Eerola, Jani Saxell ja Lea Toivola.

Mika Waltari – mielikuvituksen jättiläinen

11.9.2023

Mika Waltarin syntymästä on syyskuussa 2023 kulunut 115 vuotta. Sen kunniaksi Juha ja Jussi toteuttavat radiosarjan Mika Waltarista. Sarjassa vierailee tarinoimassa useita maamme Waltari-tuntijoita ja Waltaria tulkinneita.

Muistomerkillisiä tarinoita lisää

18.8.2023

Juhan ja Jussin "Muistomerkillinen Kuopio"-radiosarjan toinen tuotantokausi lähestyy loppuaan. Osat 26-42 tulivat elokuun aikana näille sivuille kuunneltaviksi ja loput osat tulevat (43-50) heti lokakuun puolivälin jälkeen. Suosittua sarjaa lähetetään Radio Sandelsissa maanantaisin klo 8 jälkeen, uusinta on samana päivänä klo 20 jälkeen ja vielä seuraavana sunnuntaina kello 9 jälkeen. Lähetykset voi kuunnella suorana myös nettiradiosta, radiosandels.fi.

Kuopiolaista futishistoriaa kirjaksi

18.8.2023

KPT:n tytärseuraksi vuonna 1946 perustettu Puijon Pallo aloitti ikämiestoiminnan 40 vuotta sitten. PuPa/Kultakoevet on ylivoimaisesti maamme menestyksekkäin jalkapalloilun senioriseura. Jussi Tuovisen ja Mikko Vehviläisen kirjoittama noin 300-sivuinen "Kultaa koevissa - Puijon Pallon tarina" kertoo kiehtovia tarinoita kuopiolaisesta jalkapallokulttuurista 1940-luvulta tähän päivään. Kirja julkistettiin juhlavin menoin Puikkarissa lauantaina 22. heinäkuuta. Kirjan voi tilata Jorma Vainikaiselta, 0400 578 720 tai [email protected].

Beatles soi Villa Hallmanissa

18.8.2023

Alahovilta Villa Hallmaniin siirtynyt Beatles-ilta onnistui perjantaina 28. heinäkuuta hyvin. Kaatosateen vuoksi Cellophane Flowersin keikka oli kodikkaissa sisätiloissa. Tunnelma oli yhtä intiimi ja tiivis kuin aikoinaan Cavern-klubilla, yleisöä oli lähes sata. Suosiota sai myös tapahtuman uutuustuote, Beatles-aiheinen runokilpailu. Kiitos kaikille, ensi vuonna jatketaan!

Beatles-ilta Villa Hallmanissa pe 28.7.

1.6.2023

Alahovin perinteinen Beatles-ilta siirtyy uuteen paikkaan, Rauhalahdessa sijaitsevan Villa Hallmanin patiolle. Kesän 2023 tapahtuma pidetään perjantaina 28. heinäkuuta. Esiintymässä on tuttuun tapaan Cellophane Flowers. Annamme lisätietoja lähiaikoina. Juha ja Jussi kävivät katselemassa paikkoja Risto Hallmanin opastamana.

Mika Waltarista sarja radioon

26.4.2023

Rakastetun kirjailijan syntymästä tulee syksyllä 2023 kuluneeksi 115 vuotta. Mika Waltari-seuran puheenjohtaja Juha Salo ja seuran jäsen Jussi Tuovinen toimittavat viisiosaisen radiosarjan Mika Waltarin elämästä ja tuotannosta. Haastateltavina on alan asiantuntijoita ja tutkijoita. Sarja alkaa Waltarin syntymäpäivänä 19. syyskuuta, taajuudet ja lähetysajankohdat ilmoitetaan myöhemmin.

Sandels Vuoden Paikallisradio 2023!

26.4.2023

Helsingissä 31.3. järjestetyssä valtakunnallisessa RadioGaalassa palkittiin "Vuoden Paikallisradiona" Radio Sandels.